Bidragsbeslut

Vetenskapsrådet fattar beslut om en stor mängd ansökningar varje år. Besluten om bidragsfinansiering publicerar vi här på vår webbplats. Som sökande kommer du också att få besked via ditt personliga konto i Prisma.

De flesta av vårens utlysningar beslutas om vid olika tillfällen under hösten. I utlysningstexten för aktuellt bidrag står det en ungefärlig tidpunkt för när beslutet publiceras. I september går vi även ut med exakta datum för när dessa beslut publiceras på vår webbplats.  

Du hittar tidigare års beslut bidragsbeslut i vänstermenyn.

Dela |

Senast uppdaterad: 2016-04-08

Beviljade bidrag

I Vetenskapsrådets projektdatabas kan du se vilka projekt som beviljats samt läsa de populärvetenskapliga beskrivningarna av projekten. Databasen innehåller projekt som är beslutade fram till 2014-12-31.

Vetenskapsrådets projektdatabaslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

I SweCRIS hittar du information om projekt beviljade av Vetenskapsrådet från och med 2015 och framåt. SweCRIS är en nationell kontraktsdatabas över svensk bidragsfinansierad forskning. 

OBS! På grund av tekniska problem är beslut efter 1 juli inte tillgängliga i SweCRIS utan endast i separata beslutslistor på Vetenskapsrådets webbplats.

Till SweCRISlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster