Vetenskapsrådet i sociala medier

Vetenskapsrådet använder sociala media för att på ett snabbt och direkt sätt kunna kommunicera nyheter, utlysningar och andra frågor som rör forskning till våra målgrupper.

Kommunikationsavdelningen har det övergripande ansvaret för Vetenskapsrådets närvaro i sociala medier och som stöd i arbetet finns Vetenskapsrådets strategidokument för sociala medier, kommunikationsplaner för särskilda frågor samt nära samarbete med övriga avdelningar inom Vetenskapsrådet.

Vår närvaro i sociala medier är främst på kontorstid.

Om frågor och kommentarer i våra sociala medier

Vetenskapsrådet besvarar självklart frågor som ställs i sociala medier, men vi använder främst dessa kanaler för att kommunicera nyheter och annan information. För personlig kontakt, till exempel för enskilda ärenden, hittar du kontaktuppgifter under Om Vetenskapsrådet/Kontakta oss.

För frågor gällande forskningsfinansiering och beredningsprocessen hänvisar vi till Frågor och svar för dig som söker våra bidrag och till våra kontaktpersoner.

Twitter

Följ gärna Vetenskapsrådet på twitter: @Vetenskapsradetlänk till annan webbplats
Vi twittrar mest på svenska, på kontorstid, om nyheter som rör Vetenskapsrådets uppdrag, utlysningar, lediga tjänster eller andra forskningsintressanta frågor

Dela |

Sidansvarig:

Senast uppdaterad: 2014-03-12