Evenemanget är avslutat

Vetenskapsrådets symposium om konstnärlig forskning 2018

Årets symposium äger rum i Piteå, på Musikhögskolan, 14-15 november. Temat är grundforskning. Tanken är att initiera en diskussion som tydliggör olika synsätt på vad tillämpad forskning, nyttoinriktad forskning och tematisk forskning är inom det konstnärliga forskningsfältet.

Datum

14 - 15 november 2018

Tid

 Onsdag 14 november kl. 13.00-19.00 samt torsdag 15 november kl. 09.00-15.00

Plats

Musikhögskolan i Piteå (som är en del av Luleå tekniska universitet)

Arrangör

Kommittén för konstnärlig forskning, Vetenskapsrådet

Program

Du hittar hela det preliminära programmet på länken nedan

Symposiet vänder sig till forskare, doktorander och andra aktörer inom det konstnärliga området samt till forskare inom andra områden som är intresserade av samarbete med kolleger inom konstnärlig forskning.

Obs! Begränsat antal platser.

Publicerad den

Uppdaterad den

Pdf / Utskrift

Mer inom samma ämne

  1. Vetenskapsrådets excellenscenter

    Vetenskapsrådet finansierar 15 excellenscenter med start 2024. Centren som är under uppbyggnad ska driva nydanande forsknings- och utbildningsverksamhet kring ett centralt tema.

  2. Stormar och ställningar – symposium om konstnärlig forskning 2024

    Årets Symposium om konstnärlig forskning undersöker det dynamiska samspelet mellan mer-än-mänskliga krafter och kulturellt motståndskraftiga strukturer. Vi bjuder in forskare inom det konstnärliga området att identifiera de ramverk, praktiker, perspe...

  3. Temadag om konstnärlig forskningsfinansiering

    Vetenskapsrådets kommitté för konstnärlig forskning bjuder in övriga forskningsfinansiärer till dialog om forskningsfinansiering och stödformer inom området konstnärlig, praktikbaserad och tvärvetenskaplig forskning.