Evenemanget är avslutat

Workshop för ERC Synergy grant-kandidater 

Den 20 augusti bjuder vi in forskare som har gått vidare till steg tre i ERC:s utlysning Synergy grant till en förberedande workshop.

Datum

20 augusti 2020

Tid

16.00-19.00

Plats

Digitalt möte via Zoom

Workshopen hålls på engelska.

Anmälan

Vill du delta kontakta Lena Renner, NCP ERC

Vetenskapsrådet stödjer forskare som ansöker om bidrag från Europeiska forskningsrådet, ERC, på olika sätt. Syftet med denna workshop är att förbereda forskare vid svenska lärosäten inför intervjun med ERC:s panel.

Under workshopen får kandidaterna bland annat lyssna till bidragsmottagare från tidigare år och öva på sin presentationsteknik med en professionell coach.

ERC Synergy grant riktar sig till forskarkonsortium bestående av två till fyra forskare. Bidragsstorlek är upp till 10 miljoner euro för en period av max 6 år.

Läs mer om de olika bidragen på ERC:s webbplats Länk till annan webbplats.

Publicerad den

Uppdaterad den

Pdf / Utskrift

Kontakt

NCP för Europeiska forskningsrådet

Lena Renner

lena.renner@vr.se

+46 (0)8 546 44 040

Mer inom samma ämne

  1. Intervjuträning ERC Starting Grant

    Vetenskapsrådet bjuder in till intervjuträning för forskare som har gått vidare till steg två i ERC:s utlysning Starting grant (StG). Administrativ personal vid svenska universitet som arbetar med forskningsstöd för ERC är också välkomna att delta.

  2. NordForsk utlyser bidrag om hållbar utveckling av Arktis

    Nordforsk har öppnat en utlysning om hållbar utveckling av Arktis. Bakom utlysningen står de nordiska länderna tillsammans med Kanada och USA. Vetenskapsrådet är en av finansiärerna. Sista ansökningsdag för utlysningens första steg är 4 juni 2024.

  3. COST Joint-Nordic Information Day

    Välkommen till ett informationsmöte med fokus på att informera om COST-programmets roll och inverkan samt fördelarna med att delta i COST. Mötet vänder sig till forskare och innovatörer i alla karriärstadier och från alla forskningsområden.