Evenemanget är avslutat
Informationsmöte – Bidrag till forskningsinfrastruktur av nationellt intresse
Välkommen till ett informationsmöte om utlysningen av bidrag till forskningsinfrastruktur av nationellt intresse.
Datum
3 november 2020
Tid
13.00–16.00
Plats
Digitalt
Anmäl
Anmälan är öppen fram till 3 november.
Totalt är det 32 områden samt befintliga forskningsinfrastrukturer som omfattas av utlysningen Bidrag till forskningsinfrastruktur av nationellt intresse:
- Samtliga nya områden som fick betyg A1 i behovsinventeringen 2019–2020
- Merparten av de områden som fick betyg A2
- Alla befintliga forskningsinfrastrukturer vars bidragsperiod tar slut 2021 eller 2022.
Det kommer också vara möjligt att söka tilläggsbidrag för att finansiera ett ökat svenskt engagemang i internationella infrastrukturer där Sverige redan är medlem, till exempel i form av in-kindbidrag.
Här kan du läsa mer om vilka som kan söka.
Under informationsmötet går vi igenom tidplan och förutsättningar för utlysningen. Det kommer även finnas tid att ställa frågor.
Mötet leds av Björn Halleröd, huvudsekreterare för forskningens infrastrukturer, och vänder sig framförallt till dig som ska delta i ansökningsprocessen för utlysningen.
Mer inom samma ämne
-
Publikation |
Publicerad 02 oktober 2024
Detta är en ny omarbetad utgåva av skriften God forskningssed från 2017. Den ger en orientering över vilka etiska principer och regler som är viktiga för forskningen och klargör vilket ansvar olika aktörer har. Den innehåller exempel på frågor som fo...
-
Nyhet |
Publicerad 16 september 2024
Det är nu klart vilka områden och befintliga forskningsinfrastrukturer som omfattas av utlysningen av bidrag till forskningsinfrastruktur av nationellt intresse 2025. Utlysningen är öppen 4 december 2024–18 februari 2025.
-
Evenemang |
Publicerad 16 september 2024
Vetenskapsrådet, Polarforskningssekretariatet och Nordunet bjuder in till ett webbinarium om det gemensamma projektet Polar Connect – en fiberoptisk förbindelse i Arktis som ska knyta samman den nordiska regionen med Japan och Sydkorea. Hur kan forsk...