Evenemang

Sunetdagarna 2020

Sunetdagarna är igång! Välkommen att lyssna på föreläsningar, delta i workshops och utbyta erfarenheter om Sunets nät och tjänster. Årets konferens är helt digital och pågår i tre veckor.

Datum

6 - 27 oktober 2020

Tid

Ett första gemensamt pass inleder konferensen 6 oktober, därefter presenteras och diskuteras Sunets tjänster på olika tillfällen fram till 27 oktober

Plats

Digitalt via Zoom

Anmälan

Gratis och öppet för alla som jobbar i en Sunet-ansluten organisation

Höstens Sunetdagar 2020 hålls med flertalet kortare pass under tre veckor för att underlätta för alla medverkande och undvika Zoom-trötthet! Vi avslutar med ett gemensamt pass 27 oktober då vi tittar tillbaka lite på hur upplägget fungerat.

Varmt välkomna önskar Sunet!

Publicerad den

Uppdaterad den

Mer inom samma ämne

  1. Sunetdagarna 2023

    Är du intresserad av frågor som rör it och digitalisering? På Sunetdagarna får du träffa andra inom högskolesektorn och ta del av intressanta föreläsningar, demos och workshops.

  2. Sunetdagarna hösten 2022

    Är du nyfiken på vad som pågår inom Sunet? På Sunetdagarna 11-27 oktober presenterar vi Sunets nät och tjänster, arrangerar workshops och skapar en yta för dig att nätverka med dina kollegor i branschen. Varmt välkommen!

  3. Sunetdagarna våren 2022

    Är du nyfiken på vad som pågår inom Sunet? På Sunetdagarna 15–31 mars presenterar vi Sunets nät och tjänster, arrangerar workshops och skapar en yta för dig att nätverka med dina kollegor i branschen. Varmt välkommen!