Evenemang

Sunetdagarna 2020

Sunetdagarna är igång! Välkommen att lyssna på föreläsningar, delta i workshops och utbyta erfarenheter om Sunets nät och tjänster. Årets konferens är helt digital och pågår i tre veckor.

Datum

6 - 27 oktober 2020

Tid

Ett första gemensamt pass inleder konferensen 6 oktober, därefter presenteras och diskuteras Sunets tjänster på olika tillfällen fram till 27 oktober

Plats

Digitalt via Zoom

Anmälan

Gratis och öppet för alla som jobbar i en Sunet-ansluten organisation

Höstens Sunetdagar 2020 hålls med flertalet kortare pass under tre veckor för att underlätta för alla medverkande och undvika Zoom-trötthet! Vi avslutar med ett gemensamt pass 27 oktober då vi tittar tillbaka lite på hur upplägget fungerat.

Varmt välkomna önskar Sunet!

Publicerad den 12 oktober 2020

Uppdaterad den 30 oktober 2020

Mer inom samma ämne

  1. Sunetdagarna hösten 2021

    Lyssna på föreläsningar, delta i workshops och utbyt erfarenheter om Sunets nät och tjänster. Höstens Sunetdagar är digitala med många pass mellan 12 och 28 oktober.  Välkommen!

  2. Kraftsamling för ett hållbart digitaliserat Sverige

    Fyra statliga myndigheter överlämnar ett förslag till regeringen om en nationell kraftsamling för ett digitaliserat Sverige. Myndigheterna föreslår ett strategiskt program som ska stärka hela Sveriges digitala förmåga med fokus på konkurrenskraft och...

  3. Sunetdagarna 2021

    Lyssna på föreläsningar, delta i workshops och utbyt erfarenheter om Sunets nät och tjänster. Vårens Sunetdagar är digitala med flera kortare pass mellan 13 och 29 april. Välkommen!