Evenemang

Informationsmöte om internationell postdok

Den 27 januari bjöd Vetenskapsrådet in till ett informationsmöte om årets utlysningar av internationell postdok. Vi informerade om bidragsformen och deltagarna fick möjlighet att ställa frågor. Nu kan du ladda ner presentationen från mötet.

Datum

27 januari 2021

Informationsmöte

Mötet började med en kortare presentation av bidragsformen med generell information, nyheter och andra saker som kan vara bra att tänka på om du planerar att söka bidraget. Den största delen av tiden var avsatt för frågor om utlysningarna.

Publicerad den 12 januari 2021

Uppdaterad den 31 januari 2021

Pdf / Utskrift

Mer inom samma ämne

  1. Datum klart för utlysning av medel till uppföljningsstudier av covid-19-vaccin

    23 mars öppnar vi en utlysning av medel för uppföljningsstudier av covid-19-vaccin. Redan nu kan du ta del av förhandsinformation och börja förbereda ansökan.

  2. Informationsmöte om utlysningar inom konstnärlig forskning

    Välkommen till ett informationsmöte om årets utlysningar inom konstnärlig forskning, projektbidrag och internationell postdok. Mötet vänder sig både till dig som ansöker om bidrag i år och till dig som funderar på att söka framöver.

  3. Informationsmöte om utlysningsåret 2021

    21 januari bjöd Vetenskapsrådet in till ett digitalt informationsmöte om utlysningsåret 2021. Informationsmötet vände sig till personer som arbetar med forskningsrådgivning på ett lärosäte eller en institution. Nu kan du ladda ner presentationerna fr...