Evenemanget är avslutat

Informationsmöte om utlysningar inom konstnärlig forskning

Den 25 februari anordnade vi ett informationsmöte om årets utlysningar inom konstnärlig forskning. Mötet vände sig både till dig som ansöker om bidrag i år och till dig som funderar på att söka framöver.

Datum

25 februari 2021

Mötet inleddes med generell information, en presentation av bidragsformuläret och nyheter om de olika bidragsformerna. Merparten av tiden avsättes för frågor. Mötet hölls främst på engelska.

Läs mer om de öppna utlysningarna:

Publicerad den

Uppdaterad den

Pdf / Utskrift

Mer inom samma ämne

  1. Vetenskapsrådets excellenscenter

    Vetenskapsrådet finansierar 15 excellenscenter med start 2024. Centren som är under uppbyggnad ska driva nydanande forsknings- och utbildningsverksamhet kring ett centralt tema.

  2. Stormar och ställningar – symposium om konstnärlig forskning 2024

    Årets Symposium om konstnärlig forskning undersöker det dynamiska samspelet mellan mer-än-mänskliga krafter och kulturellt motståndskraftiga strukturer. Vi bjuder in forskare inom det konstnärliga området att identifiera de ramverk, praktiker, perspe...

  3. Temadag om konstnärlig forskningsfinansiering

    Vetenskapsrådets kommitté för konstnärlig forskning bjuder in övriga forskningsfinansiärer till dialog om forskningsfinansiering och stödformer inom området konstnärlig, praktikbaserad och tvärvetenskaplig forskning.