Evenemang

Informationsmöte om utlysningar inom konstnärlig forskning

Välkommen till ett informationsmöte om årets utlysningar inom konstnärlig forskning, projektbidrag och internationell postdok. Mötet vänder sig både till dig som ansöker om bidrag i år och till dig som funderar på att söka framöver.

Datum

25 februari 2021

Tid

14.00–15.00

Plats

Digital möte via Zoom; https://sunet.zoom.us/j/68133254128länk till annan webbplats

Anmälan

Anmäl dig via länken nedan eller logga in direkt i mötet via länken ovan.

Mötet inleds med generell information, en presentation av bidragsformuläret och nyheter om de olika bidragsformerna. Merparten av tiden kommer att avsättas för frågor.

Du har möjlighet att ställa frågor i samband med registrering. Vi kommer att försöka anpassa innehållet baserat på de frågor vi får.

Mötet hålls främst på engelska.

Välkommen!

Läs mer om de öppna utlysningarna:

Publicerad den 17 februari 2021

Uppdaterad den 25 februari 2021

Pdf / Utskrift

Mer inom samma ämne

  1. Maria Hellström Reimer ny vetenskaplig rådgivare inom konstnärlig forskning

    Hon är professor i design i teori och praktik men också bildkonstnär och docent i landskapsarkitektur. Med sin breda kunskapsbas och sina tvärvetenskapliga erfarenheter ser Maria Hellström Reimer fram emot att utveckla dialogen om hur den konstnärlig...

  2. Informationsmöte om internationell postdok

    Den 27 januari bjöd Vetenskapsrådet in till ett informationsmöte om årets utlysningar av internationell postdok. Vi informerade om bidragsformen och deltagarna fick möjlighet att ställa frågor. Nu kan du ladda ner presentationen från mötet.

  3. Skicka förslag på presentationer till symposium för konstnärlig forskning 2020

    Forskare inom konstnärlig forskning är nu välkomna att lämna förslag på presentationer till årets symposium för konstnärlig forskning i november på temat Working Together. Senaste datum för att lämna förslag är 30 juni.