Evenemang

Informationsmöte om utlysningar inom utvecklingsforskning

Vetenskapsrådet bjöd in till ett informationsmöte om årets utlysningar inom utvecklingsforskning där deltagarna fick möjlighet att ställa frågor. 

Datum

17 mars 2021

Tid

10.00–11.15

Plats

Digitalt via Zoom.

Utvecklingsforskning ska bidra med kunskap kring orsaker och konsekvenser av fattigdom, och om potentiella lösningar. Dessutom ska forskningen bidra till hållbar utveckling kopplat till fattigdomsbekämpning och andra samhällsutmaningar i låginkomstländer- och regioner.

Utvecklingsforskning omfattar alla discipliner och forskningsområden, såsom humaniora, beteendevetenskap, ekonomi, samhällsvetenskap, pedagogisk forskning, naturvetenskap, teknisk vetenskap, miljövetenskap, stadsplanering, medicin och hälsa, samt inkluderar tvärvetenskaplig forskning.

Årets utlysningar:

Projektbidrag inom utvecklingsforskning Öppnas i nytt fönster.

Nätverksbidrag - Swedish Research Links Öppnas i nytt fönster.

Forskarskolor inom utvecklingsforskning Öppnas i nytt fönster.

Internationell postdok inom utvecklingsforskning Öppnas i nytt fönster.

Publicerad den

Uppdaterad den

Pdf / Utskrift

Mer inom samma ämne

  1. Detta gäller för projektsamarbeten med forskare i Ryssland och Belarus

    Vetenskapsrådet tillåter att du som har eller söker bidrag från oss samarbetar med forskare som är verksamma i Ryssland eller Belarus inom ramen för din ansökan. Förutsättningen är att de har egen finansiering eller att deras deltagande sker som ett ...

  2. Informationsmöte om utlysningar inom utvecklingsforskning

    Välkommen till ett informationsmöte om årets utlysningar inom utvecklingsforskning. Mötet är digitalt och hålls på engelska.

  3. Registrera din kliniska studie

    Välkommen till ett informationsmöte om årets utlysningar inom utvecklingsforskning. Mötet är digitalt och hålls på engelska.