Evenemang

Sunetdagarna hösten 2021

Lyssna på föreläsningar, delta i workshops och utbyt erfarenheter om Sunets nät och tjänster. Höstens Sunetdagar är digitala med många pass mellan 12 och 28 oktober. 

Välkommen!

Datum

12 - 28 oktober 2021

Tid

Ett första gemensamt pass kl. 09.00, 12 oktober. Därefter presenteras och diskuteras Sunets tjänster vid olika tillfällen fram till 28 oktober.

Plats

Digitala via Zoom

Anmälan

Sunetdagarna är gratis och öppna för alla. Du behöver inte anmäla dig.

Publicerad den 17 september 2021

Uppdaterad den 20 september 2021

Pdf / Utskrift

Relaterat innehåll


Mer inom samma ämne

  1. Registerforskning 2021

    I år ersätter vi den större konferensen, som tidigare anordnats under samma namn, med webbinarieserien Registerforskning 2021. Vid varje tillfälle är en eller flera registerhållande myndigheter och organisationer värdar och ansvarar för innehållet. 

  2. DMPonline – en tjänst för Sunet?

    Sunet har startat en process för att utreda om det digitala verktyget för datahanteringsplaner, DMP online, ska bli en tjänst i Sunets tjänsteutbud. 15 september berättar Sunet mer om verktyget och svarar på frågor. 

  3. Seminarium om hantering av forskningsdata för öppen tillgång vid forskningsinfrastrukturer

    Hur ser förutsättningarna ut när det gäller öppen tillgång till forskningsdata inom olika ämnesområden? Vilka är möjligheterna och utmaningarna? Det är några av de frågor som tas upp vid detta seminarium som vänder sig till forskningsinfrastrukturer ...