Evenemang

Registerforskning 2022

I höst bjuder Vetenskapsrådet och andra registerhållande organisationer in till konferensen Registerforskning 2022. Skriv upp 8 november i din kalender redan nu!

Datum

8 november 2022

Tid

Heldag

Plats

7 A Odenplan, Odengatan 65

Anmälan

Anmälan öppnar i höst.

Aktuella frågor och nyheter om register som stöd för forskning

Under dagen får du som använder dig av registeruppgifter i din forskning möjlighet att träffa registerhållande organisationer och andra forskare samt lyssna till aktuella frågor, nyheter om register och tillgängligt stöd för forskning.

I anslutning till konferensen anordnar nätverket SWE-REG en forskningskonferens. Läs mer på swereg.se Länk till annan webbplats.

Publicerad den

Uppdaterad den

Pdf / Utskrift

Mer inom samma ämne

  1. Kvalitetsregister för forskning 2022

    Välkommen till 2022 års konferens om kvalitetsregister. Dagen anordnas årligen i samarbete mellan Sveriges Kommuner och Regioner, Nationella Kvalitetsregister, Vetenskapsrådet och Apotekarsocieteten och vänder sig till dig som har användning av kunsk...

  2. Registerforskning 2021

    I år ersätter vi den större konferensen, som tidigare anordnats under samma namn, med webbinarieserien Registerforskning 2021. Vid varje tillfälle är en eller flera registerhållande myndigheter och organisationer värdar och ansvarar för innehållet. 

  3. Kvalitetsregister för forskning

    Välkommen till 2021 års konferens Kvalitetsregister för forskning. Dagen anordnas årligen i samarbete med Sveriges Kommuner och Regioner, Nationella Kvalitetsregister, Vetenskapsrådet och Apotekarsocieteten.