Evenemanget är avslutat

Registerforskning 2022

I höst bjuder Vetenskapsrådet och andra registerhållande organisationer in till konferensen Registerforskning 2022.

Datum

8 november 2022

Tid

8.30–16.30

Plats

7 A Odenplan, Odengatan 65

Arrangörer

Vetenskapsrådet tillsammans med Biobank Sverige, Riksarkivet, SCB, Socialstyrelsen samt Sveriges kommuner och Regioner/Nationella kvalitetsregister

Aktuella frågor och nyheter om register som stöd för forskning

Under dagen får du som använder dig av registeruppgifter i din forskning möjlighet att träffa registerhållande organisationer och andra forskare samt lyssna till aktuella frågor, nyheter om register och tillgängligt stöd för forskning.

I anslutning till konferensen anordnar nätverket SWE-REG Länk till annan webbplats. en forskningskonferens. Läs mer på Swedish Register-Based Research Summit Länk till annan webbplats.

Publicerad den

Uppdaterad den

Pdf / Utskrift

Mer inom samma ämne

  1. Ny webbplats ska ge kunskapsstöd för registerforskning och hälsodata

    Vetenskapsrådet utvecklar en webbplats med ett samlat kunskapsstöd som ska göra det lättare att använda register- och hälsodata inom forskning, innovations- och kvalitetsarbete.

  2. Kvalitetsregister för forskning 2024

    Välkommen till 2024 års konferens om kvalitetsregister. Konferensen vänder sig till dig som har användning av kunskap om kvalitetsregister inom akademi, industri, myndighet eller hälso-och sjukvård.

  3. Registerforskning 2023

    I år kombineras Registerforskning 2023 med the Swedish Register-Based Research Summit till en tvådagarskonferens. Välkommen!