Evenemanget är avslutat

Sunetdagarna hösten 2022

Är du nyfiken på vad som pågår inom Sunet? På Sunetdagarna 11-27 oktober presenterar vi Sunets nät och tjänster, arrangerar workshops och skapar en yta för dig att nätverka med dina kollegor i branschen. Varmt välkommen!

Datum

11 - 27 oktober 2022

Tid

Sunetdagarna inleds med ett första pass 11 oktober som tar upp övergripande information. Därefter presenteras och diskuteras Sunets tjänster vid olika tillfällen fram till 27 oktober.

Plats

Digitalt via Zoom. Evenemanget är helt digitalt med flertalet kortare pass under drygt två veckor.

Anmälan

Sunetdagarna är gratis och öppna för alla. Du behöver inte anmäla dig.

Publicerad den

Uppdaterad den

Pdf / Utskrift

Mer inom samma ämne

  1. Sunetdagarna våren 2024

    Sunetdagarna är en mötesplats för dig som arbetar med nät, identitet, säkerhet och IT-tjänster och riktar sig till personer verksamma vid universitet och högskolor samt andra Sunetanslutna organisationer. I vår arrangeras Sunetdagarna 23–25 april på ...

  2. Sunetdagarna hösten 2023

    Sunetdagarna är för dig som arbetar i en Sunetansluten organisation eller är intresserad av Sunets verksamhet. På Sunetdagarna berättar vi vad som pågår inom Sunet och tar upp frågor om it och digitalisering.

  3. Sunetdagarna 2023

    Är du intresserad av frågor som rör it och digitalisering? På Sunetdagarna får du träffa andra inom högskolesektorn och ta del av intressanta föreläsningar, demos och workshops.

Till toppen