Evenemang

Informationsmöte om bidraget till forskningsinfrastruktur av nationellt intresse

Välkommen till ett digitalt informationsmöte om utlysningen bidrag till forskningsinfrastruktur av nationellt intresse 2023.

Datum

7 november 2022

Tid

13.00–15.00

Plats

Digitalt via Zoom

Anmälan

Anmälan är öppen fram till 2 november

Under informationsmötet går vi igenom tidplan och förutsättningar för utlysningen. Det kommer även finnas tid att ställa frågor.

Vid mötet deltar Lisbeth Olsson, huvudsekreterare för forskningens infrastrukturer. Mötet vänder sig framförallt till dig som ska delta i ansökningsprocessen för utlysningen.

Här kan du läsa mer om vilka som kan söka.

Publicerad den

Uppdaterad den

Pdf / Utskrift

Mer inom samma ämne

  1. Nylanserad webbplats – nav i nationellt stöd för kliniska studier

    Kliniskastudier.se har fått nytt utseende och samarbetet Kliniska Studier Sverige har tagit över ansvaret för webbplatsen från Vetenskapsrådet. Webbplatsen är en viktig del i det stöd som Kliniska Studier Sverige erbjuder till forskare och andra som ...

  2. Mångfald i användning breddar nyttan av ESS

    ESS och MAX IV är strategiskt mycket viktiga för svensk forskning och innovation, och för att stärka vår roll som en av de främsta kunskapsnationerna i världen. Anläggningarna ger Sverige unika möjligheter att utföra excellent forskning, och skapar n...

  3. Nya ledamöter i rådet för forskningens infrastrukturer

    Vetenskapsrådets styrelse har utsett sex nya ledamöter till rådet för forskningens infrastrukturer, RFI, för perioden 2023–2025. Björn O. Nilsson fortsätter som ordförande.