Evenemanget är avslutat

Informationsmöte om utlysningar inom utvecklingsforskning

Välkommen till ett informationsmöte om årets utlysningar inom utvecklingsforskning. Mötet är digitalt och hålls på engelska.

Datum

21 mars 2023

Tid

10.00–11.00

Plats

Digitalt via zoom

Anmälan

Anmäl dig senast 20 mars

Under mötet informerar vi om 2023 års utlysningar inom utvecklingsforskning och svarar på dina frågor. Det går bra att skicka in frågor till oss i förväg via ett formulär på anmälningssidan.

Årets utlysningar inom utvecklingsforskning – samtliga öppnar 15 mars:

Publicerad den

Uppdaterad den

Pdf / Utskrift

Mer inom samma ämne

  1. Intervjuträning ERC Starting Grant

    Vetenskapsrådet bjuder in till intervjuträning för forskare som har gått vidare till steg två i ERC:s utlysning Starting grant (StG). Administrativ personal vid svenska universitet som arbetar med forskningsstöd för ERC är också välkomna att delta.

  2. DevRes 2024: Reaching the Sustainable Development Goals in a polarized world

    Välkommen till DevRes 2024! Konferensen pågår i två dagar och samlar forskare inom olika områden med relevans för hållbar utveckling. Årets konferens äger rum på Lunds universitet och har temat “Reaching the Sustainable Development Goals in a polariz...

  3. Informationsmöte om ERC Starting och Consolidator Grant

    Välkommen till ett informationsmöte inför utlysningen av ERC Starting Grant (ERC-2025-StG) och ERC Consolidator Grant (ERC-2025-CoG). Mötet vänder sig till forskare och administrativ personal vid svenska universitet som arbetar med forskningsstöd för...