Evenemanget är avslutat

Informationsmöte om utlysningen projektbidrag sustainability and resilience

Välkommen till ett informationsmöte om utlysningen av projektbidrag sustainability and resilience. Mötet är digitalt och hålls på engelska.

Datum

24 april 2023

Tid

10.00–11.00

Plats

Digitalt via Zoom

Under mötet presenterar vi bidraget och ger dig som sökande möjlighet att ställa frågor om utlysningen och ansökan. Det går bra att skicka in frågor till oss i förväg via ett formulär på anmälningssidan.

Utlysningen av projektbidrag sustainability and resilience är öppen 19 april–23 maj.

Publicerad den

Uppdaterad den

Pdf / Utskrift

Relaterat innehåll

Mer inom samma ämne

  1. Intervjuträning ERC Starting Grant

    Vetenskapsrådet bjuder in till intervjuträning för forskare som har gått vidare till steg två i ERC:s utlysning Starting grant (StG). Administrativ personal vid svenska universitet som arbetar med forskningsstöd för ERC är också välkomna att delta.

  2. Informationsmöte om ERC Starting och Consolidator Grant

    Välkommen till ett informationsmöte inför utlysningen av ERC Starting Grant (ERC-2025-StG) och ERC Consolidator Grant (ERC-2025-CoG). Mötet vänder sig till forskare och administrativ personal vid svenska universitet som arbetar med forskningsstöd för...

  3. Informationsmöte om internationell postdok

    Välkommen till ett digitalt informationsmöte om vårens utlysningar av internationell postdok inom humaniora och samhällsvetenskap, inklusive utbildningsvetenskap, inom medicin och hälsa samt inom naturvetenskap och teknikvetenskap.