Nyhet

Nyhet

Publicerad den

Uppdaterad den

Vetenskapsrådet upphandlar webbyrå

Nu söker vi en ny samarbetspartner i vårt arbete med Vetenskapsrådets webbplatser och digitala tjänster. Ansök om att delta i upphandlingen senast 16 april.

–Användarcentrerad utveckling, tillgänglighet och effektiv förvaltning är det som är absolut viktigast för oss när vi letar efter en webbyrå. Vi hoppas att många kvalificerade byråer passar på att ansöka, säger Jessika Bjurel, chef för enheten för digital kommmunikation på Vetenskapsrådet.

Upphandlingen görs i två steg i det som kallas selektivt förfarande. I steg ett ansöker företag om att få delta i upphandlingen. De företag som väljs ut får sedan lämna ett anbud i steg två.

Sista dagen att ansöka i steg ett är 16 april 2020.

Läs mer och ansök i Kommersannons Länk till annan webbplats.

Photo by Hal Gatewood on Unsplash

Publicerad den

Uppdaterad den

Pdf / Utskrift

RELATERAT INNEHÅLL

Mer inom samma ämne

  1. Avtal klara med fyra förlag som ger ut öppna tidskrifter

    I höstas fattade Vetenskapsrådet, Formas, Forte och Vinnova ett inriktningsbeslut om att finansiera publicering hos förlag som endast ger ut helt öppet tillgängliga tidskrifter. Nu är avtal klara med fyra förlag.

  2. Årsredovisning 2023

  3. Ny statistik över ansökningar och beslut

    Nu har vi publicerat samlad statistik om ansökningar och bidragsbeslut för 2023. För att göra statistiken mer användbar har vi bland annat gjort en annan ämnesindelning än tidigare år.