Nyhet

Nyhet

Publicerad den

Uppdaterad den

Sök resebidrag för ESOF2022

Vetenskapsrådet utlyser resebidrag för konferensen EuroScience Open Forum 2022, som äger rum i Leiden, Nederländerna, 13-16 juli 2022. Utlysningen riktar sig till unga forskare – doktorander och postdoktorer. Du kan antingen vara verksam vid ett svenskt lärosäte eller komma från Sverige och vara verksam vid ett lärosäte i ett annat europeiskt land.

EuroScience Open Forum (ESOF) arrangeras av organisationen EuroScience och är en mötesplats för forskare, journalister och andra som är intresserade av dialog och debatt kring forskning.

Utlysningen av resebidrag är ett samarbete mellan Vetenskapsrådet och EuroScience. Bidraget täcker resekostnader, registrering och logi för ESOF2022. Vetenskapsrådet utlyser totalt fem resebidrag.

Sista ansökningsdag är 24 april 2022.

Publicerad den

Uppdaterad den

Pdf / UtskriftMer inom samma ämne

  1. Offentliga samtal: Artificiell kreativitet & det mänskligas gräns

    I seminarieserien Offentliga samtal presenterar två forskare sina resultat kring ett aktuellt ämne, för att sedan möta praktiker i ett samtal inför en publik. Detta samtal handlar om olika perspektiv på artificiell kreativitet och äger rum på Vetensk...

  2. Offentliga samtal: Vem kontrollerar rymden?

    Rymden koloniseras nu allt snabbare av både stater och privata aktörer – med vilka konsekvenser? I seminarieserien Offentliga samtal presenterar två forskare sina resultat kring ett aktuellt ämne, för att sedan möta praktiker i ett samtal inför en pu...

  3. Science Europe: Så kan dialogen mellan forskare och beslutsfattare stärkas

    Mer dialog behövs mellan forskarsamhället och beslutsfattare för att de beslut som fattas ska baseras på vetenskaplig kunskap. I en ny rapport ger Science Europe förslag på hur denna dialog kan stärkas.