Nyhet

Nyhet

Publicerad den

Uppdaterad den

Sök resebidrag för ESOF2022

Vetenskapsrådet utlyser resebidrag för konferensen EuroScience Open Forum 2022, som äger rum i Leiden, Nederländerna, 13-16 juli 2022. Utlysningen riktar sig till unga forskare – doktorander och postdoktorer. Du kan antingen vara verksam vid ett svenskt lärosäte eller komma från Sverige och vara verksam vid ett lärosäte i ett annat europeiskt land.

EuroScience Open Forum (ESOF) arrangeras av organisationen EuroScience och är en mötesplats för forskare, journalister och andra som är intresserade av dialog och debatt kring forskning.

Utlysningen av resebidrag är ett samarbete mellan Vetenskapsrådet och EuroScience. Bidraget täcker resekostnader, registrering och logi för ESOF2022. Vetenskapsrådet utlyser totalt fem resebidrag.

Sista ansökningsdag är 24 april 2022.

Läs mer om utlysningen och ansök på EuroScience´s webbplats Länk till annan webbplats.

Publicerad den

Uppdaterad den

Pdf / UtskriftMer inom samma ämne

  1. ESS bidrar med samhällsnytta – vad behöver Sverige göra framåt för att öka effekten?

    Sverige och Europa investerar stort i ESS. Vad har Sverige fått ut av satsningen så här långt? På vilka sätt bidrar forskningsinfrastrukturer till samhället? Vad behöver Sverige göra för att optimera utväxlingen? Välkommen till ett digitalt frukostse...

  2. Nominera forskare till Athenapriset

    Fram till 29 maj kan du nominera kandidater till Sveriges största pris för forskning och innovationer, Athenapriset.

  3. Offentliga samtal: Den kriminella ekonomins samhällspåverkan – från narkotika till organiserad välfärdsbrottslighet

    I seminarieserien Offentliga samtal bjuder vi in två forskare som presenterar sina resultat kring ett aktuellt ämne, för att sedan möta praktiker i ett samtal inför en publik. Detta samtal handlade om den kriminella ekonomin och dess påverkan på samh...