Nyhet

Nyhet

Publicerad den

Uppdaterad den

Datum klara för 2023 års utlysningar

Nu har vi datum klara för cirka 50 av våra utlysningar nästa år. Många av dem är återkommande, men några gör vi för första gången. Se nyheter i listan nedan. Fler utlysningar tillkommer.

Nedan har vi listat helt nya utlysningar eller utlysningar som är nya inom något av ämnesområdena. Vi har även tagit med sådana utlysningar som vi inte gör varje år.

Alla detaljer kring villkoren i utlysningarna är inte klara än. Fullständiga anvisningar kommer finnas i de utlysningstexter som publiceras när respektive utlysning öppnar. Ytterligare utlysningar kan tillkomma, till exempel genom uppdrag från regeringen. Vi återkommer också med information om de utlysningar vi gör i samarbete med andra länder.

Datum för Vetenskapsrådets utlysningar 2023 Länk till annan webbplats.


Publicerad den

Uppdaterad den

Pdf / Utskrift

Mer inom samma ämne

  1. Intervjuträning för ERC Advanced Grant

    Vetenskapsrådet bjuder in till intervjuträning för forskare som har gått vidare till steg två i ERC:s utlysning Advanced Grant. Administrativ personal vid svenska universitet som arbetar med forskningsstöd för ERC är också välkomna.

  2. Sök medel för att forska om hur pandemin påverkat barn och unga

    Nu har NordForsk öppnat en utlysning om coronapandemins långsiktiga effekter på barn och unga. Bakom satsningen står ett antal forskningsfinansiärer i Norden.

  3. Ny utlysning – bidrag till excellenscenter

    Den 7 september öppnar Vetenskapsrådet en utlysning av bidrag till excellenscenter. Det nya bidraget ska stödja uppbyggnad och utveckling av miljöer som främjar forskningssamarbeten kring ett gemensamt tema och samtidigt bidrar till högre utbildning....