Nyhet

Nyhet

Publicerad den

Uppdaterad den

Datum klara för 2023 års utlysningar

Nu har vi datum klara för cirka 50 av våra utlysningar nästa år. Många av dem är återkommande, men några gör vi för första gången. Se nyheter i listan nedan. Fler utlysningar tillkommer.

Nedan har vi listat helt nya utlysningar eller utlysningar som är nya inom något av ämnesområdena. Vi har även tagit med sådana utlysningar som vi inte gör varje år.

Alla detaljer kring villkoren i utlysningarna är inte klara än. Fullständiga anvisningar kommer finnas i de utlysningstexter som publiceras när respektive utlysning öppnar. Ytterligare utlysningar kan tillkomma, till exempel genom uppdrag från regeringen. Vi återkommer också med information om de utlysningar vi gör i samarbete med andra länder.

Datum för Vetenskapsrådets utlysningar 2023 Länk till annan webbplats.


Publicerad den

Uppdaterad den

Pdf / Utskrift

Mer inom samma ämne

  1. Informationsmöte om ERC Starting och Consolidator Grant

    Välkommen till ett informationsmöte inför utlysningen av ERC Starting Grant (ERC-2025-StG) och ERC Consolidator Grant (ERC-2025-CoG). Mötet vänder sig till forskare och administrativ personal vid svenska universitet som arbetar med forskningsstöd för...

  2. Informationsmöte om internationell postdok

    Välkommen till ett digitalt informationsmöte om vårens utlysningar av internationell postdok inom humaniora och samhällsvetenskap, inklusive utbildningsvetenskap, inom medicin och hälsa samt inom naturvetenskap och teknikvetenskap.

  3. Informationsmöte om utlysningar inom konstnärlig forskning

    Välkommen till ett informationsmöte om årets utlysningar inom konstnärlig forskning. Mötet vänder sig till dig som ansöker om bidrag och till administrerande personal. Mötet är digitalt och kommer i huvudsak att hållas på engelska.

Till toppen