Evaluation of the modified MAX IV proposal 2009

The Review panel has scrutinized the revised design of the MAX IV facility as described in the Background Report, dated September 2009, provided by MAX-lab. The revised accelerator and technical design as well as the science case were carefully compared to those described in the MAX IV Conceptual Design Report from 2005.

MORE WITHIN THE SAME SUBJECT AREA

  1. Cancelled: How are successful research environments organised?

    In the most recent Government research and innovation bill, the Swedish Research Council has been tasked to implement an investment in “centres of excellence”. What experiences have we accumulated from previous strategic initiatives? How do you creat...

  2. Prominent international researchers enhance Swedish research environments

    The research environments that received funding under the Swedish Research Council’s ten-year investment in strong research environments have reached their midterm point. A successful initiative that fulfils the goals in the opinion of an internation...