Utlysning, 2017-04-12

Sök projektbidrag för forskningssamarbete mellan Kina och Sverige

Nu kan du söka Projektbidrag för forskningssamarbete mellan Kina och Sverige. Utlysningen är ett samarbete mellan Vetenskapsrådet och National Natural Science Foundation of China (NSFC). Ansökan ska göras gemensamt av forskare som är verksamma i Sverige och forskare verksamma i Kina. Sista ansökningsdag är den 23 maj.

De två forskningsinriktningar som är aktuella i utlysningen Projektbidrag för forskningssamarbete mellan Kina och Sverige är a) Sjukdom som beror på faktorer i miljön eller livsstil samt b) Behandling av kronisk sjukdom

Utlysningen öppnar den 12 april klockan 10.00 svensk tid (klockan 16.00 kinesisk tid). Sista ansökningsdag är den 23 maj.

Så här söker du

Den svenska projektledaren ansöker i Vetenskapsrådet ansökningssystem Prismalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster medan den kinesiska projektledaren ansöker parallellt hos NSFC enligt de instruktioner som publiceras på NSFCs hemsidalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Innan du som svensk projektledare ansöker måste du skapa ett personligt konto i Prisma, där du sparar dina personuppgifter och dina cv-uppgifter. Skapa detta konto i god tid.

Så här ansöker du via Prismaöppnas i nytt fönster

I utlysningstexten står det vilka villkor som gäller för bidraget och vad som ska ingå i ansökan.

Till utlysningstexten för svenska projektledare (texten finns enbart på engelska)

Frågor

För frågor om utlysningen, kontakta Tomas Andersson, e-post: Tomas.Andersson@vr.se eller Mari Hillerby, e-post: Mari.Hillerby@vr.se.

Frågor och svar om hur man söker bidrag hos Vetenskapsrådet

Dela |

Senast uppdaterad: 2017-04-12