Vetenskapsrådet i sociala medier

Vetenskapsrådet använder sociala media för att på ett snabbt och direkt sätt kunna kommunicera nyheter, utlysningar och andra frågor som rör forskning till våra målgrupper.

Kommunikationsavdelningen har det övergripande ansvaret för Vetenskapsrådets närvaro i sociala medier och som stöd i arbetet finns Vetenskapsrådets strategidokument för sociala medier, kommunikationsplaner för särskilda frågor samt nära samarbete med övriga avdelningar inom Vetenskapsrådet.

Vår närvaro i sociala medier är främst på kontorstid.

Om frågor och kommentarer i våra sociala medier

Vetenskapsrådet besvarar frågor som ställs i sociala medier, men främst används dessa kanaler för att kommunicera nyheter och annan information. För personlig kontakt, till exempel för enskilda ärenden, hittar du kontaktuppgifter under Om Vetenskapsrådet/Kontakta oss.

För frågor gällande forskningsfinansiering och beredningsprocessen hänvisar vi till Frågor och svar för dig som söker våra bidrag och till våra kontaktuppgifter under Om Vetenskapsrådet/Kontakta oss.

Twitter

Följ gärna Vetenskapsrådet på twitter: @Vetenskapsradetlänk till annan webbplats
Vi twittrar mest på svenska om nyheter som rör Vetenskapsrådets uppdrag, utlysningar, lediga tjänster eller andra forskningsintressanta frågor.

Du kan också följa Vetenskapsrådets webbtidning Curie på twitter, för att snabbt ta del av de senast publicerade artiklarna: @TidningenCurielänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Facebook

Du kan följa Vetenskapsrådets webbtidning Curie på Facebook. Där kan du hitta såväl nya som gamla artiklar som publicerats i tidningen.
www.facebook.com/tidningencurielänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

YouTube

På vår youtube kanal lägger vi upp filmer från seminarier, öppna hearings och liknande events. Här kan du prenumerera på filmer från Vetenskapsrådet: Vetenskapsrådet på YouTubelänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Dela |

Senast uppdaterad: 2014-09-15