Det finns ingen status tillgänglig.

Test

Vetenskapsrådet utlyser medel för att stödja forskning inom området Ny kärnteknik för fjärde generationens kärnkraft. Utlysningen syftar till att säkra kvalificerad kompetens inom detta område, bland annat för att upprätthålla säkerhetskompetens på högsta nivå och för att möjliggöra för svenska forskare att engageras i de stora internationella forskningsprogrammen på området. sdfsdfsdfdsf

Medverkande forskare
Text

Bidragstid
Text

Bidragsbelopp
Text

Bidragsbeslutet publiceras
Text

Bidragsperioden startar

Text

Syfte
Syftet med bidraget är att ge nydisputerade forskare med doktorsexamen från svenskt universitet möjlighet att utöka sitt nätverk och sin kompetens genom att arbeta utomlands under trygga anställningsformer. Inriktningen syftar särskilt till att säkra kvalificerad kompetens inom området ny kärnteknik för fjärde generationens kärnkraft för att bland annat upprätthålla säkerhetskompetens på högsta nivå och möjliggöra för svenska forskare att engagera sig i de stora internationella forskningsprogrammen inom området.

Villkor och regler

Länk 1

Länk 2

Kontakta oss

Hela utlysningstexten

Text

Nedanstående villkor måste vara uppfyllda för att du ska vara behörig att ansöka om bidraget. Vi utför kontroller som gör att obehöriga ansökningar avvisas från fortsatt hantering.