Vetenskaplig återrapportering

Forskare och organisationer som enligt sina återrapporteringsplaner ska lämna in en vetenskaplig rapport gör det på lite olika sätt. Information om vad som gäller för olika typer av bidrag hittar du här.

I dokumentet ”Godkännande av villkor” står när återrapporteringsperioden startar och slutar. Du hittar dokumentet i Prisma.

Bidrag till organisationer

För återrapportering av bidrag till forskarskolor, gästprofessurer och tidsskriftsstöd – kontakta ansvarig handläggare.

Har du frågor om vetenskaplig återrapportering?

Börja med att söka bland vanliga frågor och svar nedan. Hittar du inte svaret på din fråga kan du kontakta oss på vetenskapligaterrapportering@vr.se

I Prismas användarstöd finns instruktioner för vetenskaplig återrapporteringlänk till annan webbplats


Frågor och svar

Publicerad 23 april 2018

Uppdaterad 23 februari 2021

Pdf / Utskrift

RELATERAT INNEHÅLL

Mer inom samma ämne

  1. Bidrag till enskild forskare

    I dokumentet ”Godkännande av villkor” står när återrapporteringsperioden startar och slutar. Läs om hur du ska göra för att återrapportera under den rubrik som är aktuell för dig. 

  2. Bidrag till forskningsinfrastruktur

    En behörig företrädare för medelsförvaltaren ska lämna den vetenskapliga rapporten. Olika regler gäller för bidrag som är beslutade före och efter 2015.

  3. Frågor och svar om ekonomisk återrapportering

    Här har vi samlat svar på vanliga frågor om ekonomisk återrapportering av bidrag till enskild forskare. Kom ihåg att fylla i fliken ”Erhållna medel” för den period som rapporteras när du registerar rapporten i Prisma.