Evenemanget är avslutat

Sunetdagarna hösten 2023

Sunetdagarna är för dig som arbetar i en Sunetansluten organisation eller är intresserad av Sunets verksamhet. På Sunetdagarna berättar vi vad som pågår inom Sunet och tar upp frågor om it och digitalisering.

Datum

16 - 20 oktober 2023

Tid

Tider och hållpunkter kommer inom kort.

Anmälan

Ingen anmälan krävs. Sunetdagarna är kostnadsfria.

Jobbar du i en Sunetansluten organisation eller är intresserad av Sunets verksamhet? På Sunetdagarna berättar vi vad som pågår inom Sunet och tar upp frågor om it och digitalisering. Vad är på gång i branschen? Vad ser vi för lösningar på de problem vi har? Vilka behov har vi framöver?

Publicerad den

Uppdaterad den

Pdf / Utskrift

Mer inom samma ämne

  1. Sunetdagarna våren 2024

    Sunetdagarna är en mötesplats för dig som arbetar med nät, identitet, säkerhet och IT-tjänster och riktar sig till personer verksamma vid universitet och högskolor samt andra Sunetanslutna organisationer. I vår arrangeras Sunetdagarna 23–25 april på ...

  2. Sunetdagarna 2023

    Är du intresserad av frågor som rör it och digitalisering? På Sunetdagarna får du träffa andra inom högskolesektorn och ta del av intressanta föreläsningar, demos och workshops.

  3. Sunetdagarna hösten 2022

    Är du nyfiken på vad som pågår inom Sunet? På Sunetdagarna 11-27 oktober presenterar vi Sunets nät och tjänster, arrangerar workshops och skapar en yta för dig att nätverka med dina kollegor i branschen. Varmt välkommen!