Evenemang

Sunetdagarna våren 2024

Sunetdagarna är en mötesplats för dig som arbetar med nät, identitet, säkerhet och IT-tjänster och riktar sig till personer verksamma vid universitet och högskolor samt andra Sunetanslutna organisationer. I vår arrangeras Sunetdagarna 23–25 april på Uppsala universitet. Anmälan öppnar snart!

Datum

23 - 25 april 2024

Plats

Uppsala universitet

Anmälan

Öppnar i mars, konferensen är kostnadsfri.

Om Sunetdagarna

Sunetdagarna har arrangerats i över 20 år med målet att skapa en mötesplats för att nätverka, dela och samarbeta. Programmet sträcker sig över tre dagar – från lunch dag ett till lunch dag tre – och innehåller Keynotes, Tracks och Lightning Talks.

Sunetdagarna är en mötesplats för alla som arbetar med nät, identitet, säkerhet och IT-tjänster. Sunetdagarna arrangeras två gånger per år – under våren på plats på ett av Sveriges universitet och under hösten digitalt via Zoom

Publicerad den

Uppdaterad den

Pdf / Utskrift

Mer inom samma ämne

  1. Sunetdagarna hösten 2023

    Sunetdagarna är för dig som arbetar i en Sunetansluten organisation eller är intresserad av Sunets verksamhet. På Sunetdagarna berättar vi vad som pågår inom Sunet och tar upp frågor om it och digitalisering.

  2. Sunetdagarna 2023

    Är du intresserad av frågor som rör it och digitalisering? På Sunetdagarna får du träffa andra inom högskolesektorn och ta del av intressanta föreläsningar, demos och workshops.

  3. Sunetdagarna hösten 2022

    Är du nyfiken på vad som pågår inom Sunet? På Sunetdagarna 11-27 oktober presenterar vi Sunets nät och tjänster, arrangerar workshops och skapar en yta för dig att nätverka med dina kollegor i branschen. Varmt välkommen!

Till toppen