Evenemanget är avslutat

Informationsmöte om utlysningsåret 2024

Vetenskapsrådet bjuder in till ett digitalt informationsmöte om utlysningsåret 2024. Informationsmötet vänder sig till dig som arbetar med forskningsrådgivning på ett lärosäte eller motsvarande organisation.

Datum

1 februari 2024

Tid

9.30–12.00

Plats

Digitalt via Zoom, länk skickas ut några dagar före mötet

Anmälan

Senast 26 januari

Vid mötet presenterar vi översiktligt 2024 års utlysningar samt andra nyheter och aktuell information som rör vår forskningsfinansiering.

Datum för alla utlysningar 2024 Länk till annan webbplats.

Nyheter bland utlysningarna

Publicerad den

Uppdaterad den

Pdf / Utskrift

Mer inom samma ämne

  1. Informationsmöte om två utlysningar inom konstnärlig forskning

    Välkommen till ett informationsmöte om två utlysningar inom konstnärlig forskning: exploratory workshops och bidrag till forskares kommunikation. Mötet är digitalt och kommer i huvudsak att hållas på engelska.

  2. Ny utlysning – bidrag till forskningsmiljö inom 6G

    I augusti öppnar Vetenskapsrådet en utlysning av bidrag till forskningsmiljöer inom 6G. Utlysningen är en del av regeringens satsning på utveckling av nästa generations trådlösa system. Bidraget ska användas för att bygga upp starka forskningsmiljöer...

  3. Intervjuträning ERC Starting Grant

    Vetenskapsrådet bjuder in till intervjuträning för forskare som har gått vidare till steg två i ERC:s utlysning Starting grant (StG). Administrativ personal vid svenska universitet som arbetar med forskningsstöd för ERC är också välkomna att delta.