Nyhet

Nyhet

Publicerad den

Uppdaterad den

2024 års utlysningar – nyheter och datum

Nu är datum klara för 37 av Vetenskapsrådets utlysningar nästa år. Många av dem är återkommande, men några gör vi för första gången. Fler utlysningar tillkommer.

Alla detaljer kring villkoren i utlysningarna är inte klara än. Fullständiga anvisningar kommer finnas i de utlysningstexter som publiceras när respektive utlysning öppnar. Ytterligare utlysningar kan tillkomma, till exempel genom uppdrag från regeringen. Det gäller även utlysningar vi gör i samarbete med andra länder.

Datum för Vetenskapsrådets utlysningar 2024 Länk till annan webbplats.

Nyheter

Inom en del ämnesområden finns helt nya utlysningar eller utlysningar som är nya inom just det området.

Publicerad den

Uppdaterad den

Pdf / Utskrift

Mer inom samma ämne

  1. Informationsmöte om internationell postdok

    Välkommen till ett digitalt informationsmöte om höstens utlysningar av internationell postdok inom humaniora och samhällsvetenskap, inklusive utbildningsvetenskap, inom medicin och hälsa samt inom naturvetenskap och teknikvetenskap.

  2. Inga nya bidrag inom utvecklingsforskning

    Den 22 juni beslutade regeringen att Vetenskapsrådet inte längre ska finansiera bidrag inom utvecklingsforskning. Beslutet gäller med omedelbar verkan, men inte retroaktivt.

  3. Informationsmöte om utlysning inom NSF:s program Convergence Accelerator

    Utlysningen är ett samarbete mellan Vetenskapsrådet, Vinnova och den amerikanska forskningsfinansiären National Science Foundation, NSF. Den 15 juni bjuder vi in till ett digitalt informationsmöte om utlysningen.

Till toppen