Evenemang

Resultatdialog 2021

Välkommen till Vetenskapsrådets konferens Resultatdialog som i år arrangeras av Karlstads universitet. Syftet med konferensen är att presentera nya rön inom utbildningsvetenskaplig forskning och att fungera som en mötesplats för forskare och andra som är intresserade av utbildningsfrågor.

Datum

30 november 2021 - 1 december 2021

Tid

Från kl. 12.00 30 november till kl. 13.30 1 december.

Plats

Frödingsalen, Lagerlöfsalen samt Aula Magna, Karlstads universitet, Universitetsgatan 2, Karlstad.

Anmälan

Sista anmälningsdag har passerat.

Keynote speaker är Fritiof Sahlström, dekan för fakulteten för pedagogik och välfärdsstudier vid Åbo Akademi i Vasa. Han föreläser på temat ”Sammanhållna skolor i en distribuerad tid? Nordiska klassrum som mötesplats för uppkopplad socialitet och undervisning med förväntningar på likvärdighet”.

Mer information och program finns på Karlstad universitets webbplats. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Projekten som presenteras på konferensen redovisas också i en antologi: Resultatdialog 2021.

Omslag Resultatdialog 2021.

Publicerad den

Uppdaterad den

Pdf / Utskrift

Mer inom samma ämne

  1. Exempel på forskning vi finansierar 2022

    Vetenskapsrådet finansierar forskning inom alla vetenskapsrområden. Här ger vi exempel på forskningsprojekt inom de olika områdena – projekten beviljades bidrag under hösten 2022.

  2. Konferens om forskningsetik, juridik och professionellt omdöme

    Välkommen till en heldag om forskningsetik, juridik och professionellt omdöme. Konferensen vänder sig främst till forskare och personer på lärosäten som är berörda eller intresserade av etikprövningslagen.

  3. Resultatdialog 2022

    Välkommen till Vetenskapsrådets konferens Resultatdialog som i år arrangeras av Örebro universitet. Syftet med konferensen är att presentera nya rön inom utbildningsvetenskaplig forskning och att fungera som en mötesplats för forskare och andra som ä...