Evenemang

Resultatdialog 2021

Välkommen till Vetenskapsrådets konferens Resultatdialog som i år arrangeras av Karlstads universitet. Syftet med konferensen är att presentera nya rön inom utbildningsvetenskaplig forskning och att fungera som en mötesplats för forskare och andra som är intresserade av utbildningsfrågor.

Datum

30 november 2021 - 1 december 2021

Tid

Från kl. 12.00 30 november till kl 13.30 1 december.

Plats

Frödingsalen, Lagerlöfsalen samt Aula Magna, Karlstads universitet, Universitetsgatan 2, Karlstad.

Anmälan

Sista dag för anmälan för presenterande är 15 oktober.
Sista dag för anmälan för åhörare är 30 oktober.

Keynote speaker är Fritiof Sahlström, dekan för fakulteten för pedagogik och välfärdsstudier vid Åbo Akademi i Vasa. Han föreläser på temat ”Sammanhållna skolor i en distribuerad tid? Nordiska klassrum som mötesplats för uppkopplad socialitet och undervisning med förväntningar på likvärdighet”.

Mer information och program finns på Karlstad universitets webbplats.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Publicerad den 09 september 2021

Uppdaterad den 15 september 2021

Pdf / Utskrift

Mer inom samma ämne

  1. Camilla Bardel ny huvudsekreterare för utbildningsvetenskap

    Hon är professor i moderna språk med didaktisk inriktning och har ett stort intresse för språk och språkinlärning samt språkdidaktik. I sin nya roll vill hon bland annat arbeta för mer samverkan och internationalisering inom utbildningsvetenskaplig f...

  2. Finansiering av utbildningsvetenskaplig forskning

    Vetenskapsrådet har kartlagt finansieringen av utbildningsvetenskaplig forskning i Sverige. Kartläggningen visar att myndigheten är den utan konkurrens största och viktigaste externa finansiären av utbildningsvetenskap. Förutom Vetenskapsrådet är det...

  3. Sök bidrag för forskarskolor i januari

    I januari 2021 öppnar vi två utlysningar av bidrag till forskarskolor inom utbildningsvetenskap. Båda bidragen börjar betalas ut 1 juli 2021.