Evenemang

Informationsmöte om utlysningar inom konstnärlig forskning

Välkommen till ett informationsmöte om årets utlysningar inom konstnärlig forskning. Mötet är digitalt och kommer i huvudsak att hållas på engelska.

Datum

24 februari 2022

Tid

13.00–14.30

Plats

Digitalt via Zoom

Anmälan

Anmäl dig senast 23 februari.

Under mötet informerar vi om 2022 års utlysningar inom konstnärlig forskning och svarar på dina frågor. Det går bra att skicka in frågor till oss i förväg via ett formulär på anmälningssidan.

Årets utlysningar inom konstnärlig forskning – samtliga öppnar 9 februari:

Internationell postdok

Projektbidrag

Bidrag till forskningsmiljö inom konstnärlig forskning

Publicerad den

Uppdaterad den

Pdf / Utskrift

Mer inom samma ämne

  1. Lämna förslag på programpunkter till symposium om konstnärlig forskning 2022

    Du som forskar inom konstnärlig och praktikbaserad forskning är nu välkommen att lämna förslag på presentationer till årets symposium för konstnärlig forskning. Symposiet hålls 17–18 november och tar upp den konstnärliga forskningens möjligheter att ...

  2. Symposium om konstnärlig forskning i förändringarnas tid

    Frågor om miljö och klimat tar i allt högre grad plats i konstnärlig forskning, ofta genom tvärvetenskapliga samarbeten. Syftet med årets symposium är att öppna för en dialog om den konstnärliga forskningens roll i samhällsomställningen. Hur kan vi u...

  3. Exempel på forskning vi finansierar

    Vetenskapsrådet finansierar forskning inom alla vetenskapsrområden. Här ger vi exempel på forskningsprojekt inom de olika områdena – projekten beviljades bidrag under hösten 2021.