Evenemang

Informationsmöte om utlysningar inom konstnärlig forskning

Välkommen till ett informationsmöte om årets utlysningar inom konstnärlig forskning. Mötet är digitalt och kommer i huvudsak att hållas på engelska.

Datum

24 februari 2022

Tid

13.00–14.30

Plats

Digitalt via Zoom

Anmälan

Anmäl dig senast 23 februari.

Under mötet informerar vi om 2022 års utlysningar inom konstnärlig forskning och svarar på dina frågor. Det går bra att skicka in frågor till oss i förväg via ett formulär på anmälningssidan.

Årets utlysningar inom konstnärlig forskning – samtliga öppnar 9 februari:

Internationell postdok

Projektbidrag

Bidrag till forskningsmiljö inom konstnärlig forskning

Publicerad den

Uppdaterad den

Pdf / Utskrift

Mer inom samma ämne

  1. Forskningsöversikt 2023: Konstnärlig forskning

    Vetenskapsrådets forskningsöversikt inom konstnärlig forskning beskriver nuläget för forskningen och gör en prognos för utvecklingen de kommande 5–10 åren. Översikten innehåller även vetenskapliga och forskningspolitiska rekommendationer om insatser ...

  2. Release för forskningsöversikt i konstnärlig forskning

    Kommittén för konstnärlig forskning bjuder in till ett seminarium i samband med lanseringen av forskningsöversikten för konstnärlig forskning. Endast personlig inbjudan gäller.

  3. Konstnärlig forskning

    Vetenskapsrådets stödjer praktiknära forskning av högsta vetenskapliga kvalitet inom konstnärlig forskning. På denna sida hittar du nyheter och publikationer relaterade till konstnärlig forskning. Här kan du också läsa om de projekt vi finansierar.